EGIPT

WYMAGANE DOKUMENTY:

  • 1 formularz
  • 2 fotografie kolorowe „EN FACE „
  • paszport + kopia paszportu

CENY:

  • 135 zł – turystyczna jednokrotna
  • 195 zł – turystyczna wielokrotna
  • 140 zł – służbowa jednokrotna
  • 210 zł – służbowa wielokrotna
  • 90 zł – tranzytowa jednokrotna
  • 120 zł – tranzytowa wielokrotna

UWAGI

  • Do wiz służbowych wymagane jest zaproszenie z Egiptu + pismo delegujące z firmy polskiej w języki angielskim.
  • Czas oczekiwania: 7 dni
  • Wiza ważna 3 miesiące na wjazd.
  • Max pobyt do 30 dni.

FORMULARZ WIZOWY 

PDF-IconFormularz