Wiza biznesowa Egipt

 Wymagane dokumenty

  • Wypełniony formularz podania o wizę po angielsku
  • 2 kolorowe zdjęcia paszportowe
  • Paszport ważny min. 6 miesięcy
  • Zaproszenie od kontrahenta z Egiptu  w języku angielkim lub arabskim uzasadniające cel podróży  służbowej na deklarowany okres czasu

 Ceny

  • Wiza jednokrotna – 205 PLN
  • Wiza wielokrotna – 285 PLN

 Uwagi 

  • Czas oczekiwania: 7-14 dni
  • Zaproszenie wystarczy przesłać drogą mailową
  • Wiza jest ważna 90 dni od daty wydania i pozwala na 30 dni pobytu na terenie Egiptu
  • Wizę można również uzyskać po przylocie na lotnisku w Kairze

Formularz wizowy
Otwórz