Wiza turystyczna Egipt

 Wymagane dokumenty

  • Wypełniony formularz podania o wizę po angielsku
  • 2 kolorowe zdjęcia paszportowe
  • Paszport ważny min. 6 miesięcy

 Ceny

  • Wiza jednokrotna – 135 PLN

 Uwagi 

  • Czas oczekiwania: 7-14 dni
  • Wiza jest ważna 90 dni od daty wydania i pozwala na 30 dni pobytu na terenie Egiptu
  • Wizę można również uzyskać po przylocie na lotnisku w Kairze

Formularz wizowy
Otwórz