ALGIERIA

WYMAGANE  DOKUMENTY :

  • 2 formularze
  • 2 fotografie
  • paszport
  • potwierdzone zaproszenie + pismo delegujące z firmy polskiej w jęz. ang. lub franc. (dotyczy wyjazdów służbowych) kopia zaproszenia musi
    zostać przesłana do Ambasady w Warszawie przez osobę zapraszajacą.
  • potwierdzone zaproszenie z algierskiego biura podróży (dotyczy wyjazdów turystycznych)
  • kopia polisy ubezpieczeniowej na okres pobytu
    na kwotę minimum 35 tys. euro.

CENA:  

  • 240 zł – wiza pobytowa
  • 400  zł  wiza biznesowa do 30 dni

UWAGI 

Wizy turystyczne tylko na potwierdzenie (vouchery) biura turystycznego z Algierii.
Czas wizowania:  14 dni.Termin wizy zgodny z tym co wpisaliśmy
do formularza.                 

FORMULARZ WIZOWY 

PDF-IconFormularz