Wiza turystyczna Liban

 Wymagane dokumenty

  • Wypełniony formularz podania o wizę po angielsku
  • 1 kolorowe zdjęcie paszportowe
  • Paszport ważny min. 6 miesięcy bez stempli wjazdowych do Izraela
  • Zaświadczenie o zatrudnieniu lub nauce
  • Rezerwacja hotelowa
  • Rezerwacja lotnicza

 Ceny

  • Wiza jednokrotna – 35 USD
  • Wiza dwukrotna – 50 USD
  • Wiza wielokrotna – 70 USD

 Uwagi 

  • Czas oczekiwania: 7-14 dni
  • Wiza jest ważna 90 dni od daty wydania
  • Ilość dni pobytu do 30

Formularz wizowy
Otwórz