RPA

Wymagane Dokumenty:

  • 1 formularz
  • 2fotografie
  • paszport
  • datowany, powrotny bilet lotniczy – ksero
  • zaproszenie
  • zaświadczenie z pracy o urlopie
  • potwierdzenie obywatelstwa osoby zapraszającej
  • zaświadczenie o dochodach osoby zapraszającej
  • kopia polisy ubezpieczeniowej

CENA:

  • 43 EURO – równowartość w złotych! (wiza pobytowa) 

UWAGI 

  • Czas oczekiwania: 7 – 10 dni
  • Wizę można załatwiać maksymalnie na 30 dni przed wyjazdem
  • Nie obowiązują wizy na pobyt do 30 dni.
  • Wizy na okres od 31 do 90 dni są wymagane i wydawane na podstawie dokumentów jak wyżej