Wiza pobytowa RPA

 Wymagane dokumenty

  • Wypełniony formularz podania o wizę po angielsku
  • 1 kolorowe zdjęcie paszportowe
  • Paszport ważny min. 6 miesięcy
  • Kopia strony ze zdjęciem z paszportu
  • Rezerwacja lotnicza
  • Rezerwacja hotelowa
  • Obowiązkowe ubezpieczenie kosztów leczenia za granicą na cały okres obowiązywania wizy

 Ceny

  • Wiza jednokrotna – 60 Euro
  • Wiza wielokrotna – 60 Euro

 Uwagi 

  • Czas oczekiwania: 7-14 dni
  • Polisę ubezpieczeniową można zakupić w naszym biurze
  • Wiza wydawana jest w Ambasadzie Francji w Warszawie
  • Wiza jest ważna na daty podany we wniosku

Formularz wizowy
Otwórz