Wiza turystyczno-biznesowa Australia

 Wymagane dokumenty

  • Wypełniony formularz podania o wizę po angielsku
  • Skan strony ze zdjęciem w paszporcie

 Ceny

 

 Uwagi 

  • Czas oczekiwania: 7-14 dni
  • Dokumenty wystarczy przesłać drogą mailową
  • Wiza wydawana tylko w celach wjazdów krótkoterminowych turystycznych lub biznesowych
  • Wiza jest wydawana jako dokument, który trzeba mieć ze sobą podczas podróży do Australii
  • Wiza jest ważna przez 365 dni od daty wydania i uprawnia do 90 dni pobytu podczas każdego wjazdu

Formularz wizowy
Otwórz