AZERBEJDŻAN

WYMAGANE DOKUMENTY:

  • 1 formularz
  • 2 fotografia- 3,5×4.5 cm
  • paszport + kopia strony ze zdjęciem
  • zaproszenie z Azerbejdżanu lub rezerwacja
    hotelu – minimum na 3 doby./nie może być ze
    strony booking.com/voucher-turystyczny/
    zaświadczenie o zatrudnieniu.
    rezerwacja przelotu i hotelu
  • (Od dnia 01.01.2013r. wniosek wizowy wypełniamy On-Line na stronie www.azembassy.pl. Po wypełnieniu wniosku na stronie, otrzymamy potwierdzoną aplikację na podany we wniosku adres @mail. Dokument drukujemy i dołączamy poniższe dokumenty)

CENA:

  • 60 Euro – wiza jednokrotna do 30 dni
  • 250 Euro – wiza roczna wielokrotna
  • 20 Euro – wiza tranzytowa jednokrotna
  • 40 Euro – wiza tranzytowa dwukrotna

UWAGI

Czas oczekiwania: 14 dni-20 dni
Od 15 października 2010 wizy nie są już wydawane na granicy.
 OD DNIA 20.05.14-TYLKO OSOBIŚCIE