E-visa turystyczno – biznesowa Azebejdżan

 Wymagane dokumenty

  • 1 wniosek wizowy – od dnia 01.01.2013r. wniosek wizowy wypełniamy online na stronie azembassy. Po wypełnieniu wniosku na stronie, otrzymamy potwierdzoną aplikację na podany we wniosku adres @mail. Dokument drukujemy i dołączamy
  • Skan strony ze zdjęciem w paszporcie

 Cena

  • Tryb normalny – 25 USD

 Uwagi

  • Czas oczekiwania: 7-14 dni
  • E-visa jest zawsze jednokrotna