E-viza turystyczna Indie

  Wymagane dokumenty

  • 1 formularz wizowy
  • Skan strony ze zdjęciem w paszporcie
  • Skan zdjęcia paszportowego

 Ceny

  • Wiza normalna – 82 USD

 Uwagi 

  • Czas oczekiwania: 7-14 dni
  • E-visa turystyczna jest maksymalnie dwukrotna, ważna 120 dni od daty wydania
  • Ilość dni pobytu 60 dni od daty pierwszego wjazdu
  • Aplikujący muszą mieć kopię e-visa przy sobie przez cały pobyt w Indiach
  • E-visa uprawnia do wjazdu na teren Indii przez 16 lotnisk: Ahmedabad, Amritsar, Bengaluru, Chennai, Cochin, Delhi, Gaya, Goa, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Mumbai, Tiruchirapalli, Trivandrum i Varanasi
  • Wyjazd może nastąpić z jakiegokolwiek punktu w Indiach
  • Z e-visy można skorzystać tylko dwa razy w roku kalendarzowym

Formularz wizowy
Otwórz