INDONEZJA

OD 10 CZERWCA 2015 – WIZY ZNIESIONE

WYMAGANE DOKUMENTY:

  • 2 formularze
  • 2 fotografie
  • paszport
  • rezerwacja przelotu

CENY:

  • 50 USD – pobytowa do 60 dni
  • 100 USD – służbowa od 30 dni do 1 roku
  • 100 USD – wiza wielokrotna zarówno służbowa, jak i turystyczna

UWAGI

Do wizy służbowej wymagane jest zaproszenie z Indonezji + pismo delegujące z firmy polskiej wyłącznie w jęz. ang.Czas oczekiwania: 5 dni. Wiza ważna 3 miesiące na wjazd

Formularz wizowy

 

PDF-IconFormularze