Wiza biznesowa Iran

 Wymagane dokumenty

  • Wypełniony formularz podania o wizę
  • 1 kolorowe zdjęcie paszportowe
  • Paszport ważny min. 6 miesięcy
  • Obowiązkowe ubezpieczenie kosztów leczenia za granicą na cały okres obowiązywania wizy
  • Zezwolenie irańskiego MSZu na wydanie wizy turystycznej

 Ceny

  • Zezwolenie irańskiego MSZu na wydanie wizy turystycznej – 100 PLN
  • Wiza jednokrotna – 60 Euro

 Uwagi 

  • Czas oczekiwania: 7-14 dni
  • Wiza turystyczna jest zawsze jednokrotna
  • Wiza jest ważna 90 dni od daty wydania
  • Ilość dni pobytu do 30
  • Zezwolenie irańskiego MSZ:
    • o zaproszenie należy aplikować bezpośrednio na stronach irańskiego MSZ
    • czas oczekiwania: ok. 1 miesiąc
    • czas oczekiwania w ambasadzie: 7 dni (od otrzymania zgody na wydanie wizy z Iranu, tj. zaproszenie jest widoczne w ambasadzie w Warszawie)

Formularz wizowy
Otwórz