Korea Południowa

WYMAGANE  DOKUMENTY:

  • 1 formularz
  • 1 fotografia- 3,5 x4,5 kolorowa na wprost aktualna
  • paszport
  • Karta pobytu- oryginał + ksero
  • potwierdzenie zatrudnienia w Polsce
  • Zaporszenie- z Korei  – oryginał
  • Kopia KRS firmy Koreanskiej
  • Ksero biletu lub rezerwcja
    Upoważnienie do złożenia i odbioru paszportu

CENA 

  • 1 x do 90 dni – 35 USD
    wiza wielokrotna na 1 rok-  80 USD
  • Warunki otrzymania wizy
    dla obywateli Indii

Formularz wizowy 

PDF-IconFormularz