MONGOLIA

WYMAGANE DOKUMENTY:

  • 1 formularz wypełniony tylko elektronicznie– hasło VISA)
.    2 fotografie
  • paszport
  • powyżej 30 dni pobytu – potwierdzone zaproszenie lub świadczenia turystyczne z Mongolii + rezerwacja lotu + rezerwacja hotelu

CENY:

  • 60 EUR – wiza jednokrotna
  • 70 EUR – wiza dwukrotna
  • 100 EUR – wiza wielokrotna do 6 miesięcy
  • 150 EUR – wiza wielokrotna do 12 miesięcy
  • 40 EUR – wiza tranzytowa 1 wjazd
  • 50 EUR – wiza tranzytowa 2 wjazdy
  • express: (tego samego dnia) opłata wizowa x 2

UWAGI 

Czas oczekiwania: 7 dni robocze.Do 30 dni (zarówno służbowo jak i turystycznie) nie potrzeba zaproszeń.
Wiza tranzytowa na podstawie wizy docelowej.OD 25.06,14 – 31.12.2015 WIZY DO MONGOLII
-ZNIESIONE DLA OSÓB WYJEŻDŻAJĄCYCH TURYSTYCZNIE LUB BIZNESOWO DO  30 DNI POBYTU.