Wiza biznesowa Mongolia

 Wymagane dokumenty

  • Wypełniony formularz podania o wizę
  • 1 kolorowe zdjęcie paszportowe
  • Paszport ważny min. 6 miesięcy
  • Skan strony ze zdjęciem w paszporcie
  • Zaproszenie od kontrahenta, potwierdzone przez Główny Urząd do spraw Cudzoziemców i Repatriacji Mongolii lub zezwolenia z Ministerstwa Spraw Zagranicznych Mongolii
  • Rezerwacja hotelowa
  • Bilet lotniczy lub rezerwacja

 Ceny

  • Wiza jednokrotna – 60 Euro
  • Wiza dwukrotna – 70 Euro
  • Wiza wielokrotna do 6 miesięcy – 100 Euro
  • Wiza wielokrotna od 6 do 12 miesięcy -150 Euro
  • Prowizja bankowa – 16 PLN

 Uwagi 

  • Czas oczekiwania: 7-14 dni
  • W zależności od ilości wjazdu i zezwolenia na określony długość pobytu, wizy są wydawane na okres od 90 dni do 1 roku. W przypadku wiz wjazdowych jednokrotnych i dwukrotnych są wydawane na okres do 90 dni

Formularz wizowy
Otwórz