Wiza biznesowa Pakistan

 Wymagane dokumenty

  • 2 wypełnione formularze wizowe
  • 4 kolorowe zdjęcia paszportowe
  • Paszport ważny min. 6 miesięcy z dwiema wolnymi stronami na wklejenie wizy
  • List delegujący z polskiej firmy na wyjazd skierowany do Ambasady Pakistanu w Polsce
  • Zaproszenie od firmy z Pakistanu, również skierowane do Ambasady Pakistanu w Polsce
  • Rezerwacja lotnicza

 Ceny

  • Wiza jednokrotna – 252 PLN
  • Wiza wielokrotna – 504 PLN

 Uwagi 

  • Czas oczekiwania: 7-14 dni
  • Zaproszenie oraz list delegujący powinny być w języku angielskim
  • Zaproszenie musi być wysłane bezpośrednio z Pakistanu faxem do Ambasady Pakistanu w Warszawie
  • Ważność wizy od 3 do 12 miesięcy
  • Ilość dni pobytu do 30

Formularz wizowy
Otwórz