TAJLANDIA

WYMAGANE DOKUMENTY:      

  • Jeżeli pobyt będzie przekraczał 30 dni należy ubiegać się o wizę turystyczną i złożyć następujące dokumenty:
    • wypełniony formularz wizowy
    • 1 zdjęcie w formacie 3,5cm x 4,5cm
    • paszport ważny nie mniej niż 6 miesięcy
    • rezerwacja lotnicza
    • rezerwacja hotelowa

     

CENY:

  • Wizy turystyczne wydawane są maksymalnie na 1 wjazd.
  • 120 zł – wiza jednokrotna
  • 580 zł – wiza wielokrotna.
  • 250-  wiza służbowa jednokrotna   /NON  IMMIGRANT
  • 600 zł – wiza służbowa wielokrotna

UWAGI  

Na wyjazd służbowy wymagane jest zaproszenie z Tajlandii + pismo delegujące z firmy polskiej w jęz. ang. oraz dokumenty firmy tajskiej /wpis do rejestru, KRS./Czas oczekiwania: 4 dni.Wiza ważna 3 miesiące na wjazd.Długość pobytu: max. 60 dni.Od 01.10.2007 obowiązuje nowy wniosek wizowy.W przypadku wizy wielokrotnej – prosimy o telefon do Biura.

Formularz wizowy 

PDF-IconFormularz