Wiza Non-Immigrant Tajlandia

 Wymagane dokumenty

  • 1 formularz
  • 1 kolorowe zdjęcie paszportowe
  • Paszport ważny min. 6 miesięcy
  • Rezerwacja lotnicza lub kopia biletu
  •  Rezerwacja hotelowa
  • Pismo delegujące z Państwa firmy napisane w języku angielskim skierowane do Ambasady Tajlandii w Warszawie z informacją kto jedzie (dane paszportowe) do kogo w jakim celu, kiedy jest przewidziany wyjazd, na jak długo. Jeżeli chcą państwo uzyskać wizę wielokrotną, należy przedstawić harmonogram planowanych wyjazdów i umieścić informację, że proszą Państwo o wydanie wizy wielokrotnej
  • Zaproszenie od kontrahenta z Tajlandii – czekam na odpowiedź Ambasady
  • Dodatkowo należy uzyskać poniższe dokumenty od tajlandzkiego kontrahenta
    1. List of holders
    2. Business registration and business license
    3. Company profile
    4. Map indicating the location of the comapny
    5. Balance sheet, statement of Income Tax And Business Tax (Por Ngor Dor 50 and Por Ngor Dor 30) of the last year
    6. Value-addes tax registration  (Por Ngor Dor 20)
    7. Details of business license

 Ceny

  • Wiza jednokrotna – 250 PLN
  • Wiza wielokrotna – 600 PLN

 Uwagi

  • Czas oczekiwania: 7-14 dni
  • W zależności od celu wyjazdu konsulat może poprosić o dodatkowe dokumenty
  • Ważność wizy od 3 do 12 miesięcy
  • Ilość dni pobytu do 90

 Formularz Wizowy

Otwórz